Dolgozunk

Agrofeed Európa legnagyobb agrárfórumán.

Agrofeed Európa legnagyobb agrárfórumán.
(A fórumról bővebben a képre kattintva olvashat)

2016-ban az ÉV VÁLLALKOZÁSA: Agrofeed Kft.

2016-ban az ÉV VÁLLALKOZÁSA: Agrofeed Kft.
(A díjátadóról bővebben a képre kattintva olvashat)

Befejeztük oroszországi premix üzemünk építését.

Befejeztük oroszországi premix üzemünk építését. 
(A megnyitóról bővebben a képre kattintva olvashat)

SIMA-SIPSA Állatenyésztési és Mezőgazdasági Szakvásár ALGÍRBAN

2016. október 4-7. között került megrendezésre Algírban a SIMA-SIPSA állattenyésztési és mezőgazdasági szakvásár, melyen az Agrofeed Kft. disztribútorával együttműködve kiállítóként jelent meg. 

A kiállítás négy napja alatt a 600 kiállító cég több mint 18.000 látogatót fogadott 45 különböző országból. A kiállítók zöme szintén külföldi volt, így az idén első alkalommal a SIMA France-szal együttműködve megrendezett SIPSA Algérie kiállítás igazi nemzetközi üzleti erőtér volt, melyet a megkérdezett kiállítók és látogatók egyhangúan nagyon sikeresnek ítéltek.

A szakvásárt komoly politikai és diplomáciai érdeklődés övezte jelezvén, hogy Algériában az állattenyésztés és a mezőgazdaság kiemelt figyelemnek örvend a közép- és hosszútávú, államilag támogatott fejlesztési projektek során. Magasrangú helyi politikai és szakmai vezetők mellett több ország nagykövete is meglátogatta a kiállítást. 

Az Agrofeed Kft. standján tiszteletét tette Pritz Helga Katalin, Magyarország algériai nagykövete és Szabó Krisztina első titkár a magyar NAIK delegációt vezetve. A nagykövet asszony elismeréssel nyugtázta az Agrofeed színvonalas bemutatkozását és az algériai disztribútor támogatásával előkészített erőteljes piaci fellépést. A kiállítás ideje alatt folytatott megbeszélések és partnerlátogatások eredményeképp az Agrofeed Kft. erőteljes expanziót vár a 2017-es üzleti évtől, illetve a stabil algériai kapcsolatokra alapozva középtávú tervek között szerepel a régió más piacainak elérése és kiszolgálása is. 

II. Nemzetközi FeedExpo takarmányozási kiállítás Teheránban

Az Agrofeed Kft. először jelent meg önálló kiállítóként a Teheránban rendezett nemzetközi FeedExpo, takarmányozási kiállításon, és a vele egy időben rendezett 3 napos szakmai konferencián, 2016. augusztus 23-25-e között.

A FeedExpo mottója a „Safe Feed – Safe Food”, „biztonságos takarmány – biztonságos élelmiszer”, az Agrofeed Kft. európai értékeket képviselő gondolkozásával megegyező, ezért is tartottuk fontosnak, hogy egy ilyen szakmai rendezvényen megjelenjünk!

A FeedExpo-t nem a kiállítók nagy száma, hanem jellemzően a szakmai tartalom, és főleg a nemzetközi szakemberek konferencia előadásai miatt látogatják, az Irán minden részéről érkező, az állattenyésztésben résztvevő cégek képviselői! Az iráni mezőgazdaság folyamatos fejlődésben van, a szankciók eltörlése után ezek a folyamatok felgyorsultak, a mezőgazdasági cégek minden lehetőséget megragadnak a modern állattenyésztéssel kapcsolatos információk begyűjtésére és ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a közel ötszáz férőhelyes konferencia terem az előadások alatt mindig megtelt. 

A második alkalommal megrendezett FeedExpo konferencia megnyitóján Dr. Zoltán Péter tartott előadást a világ baromfiiparának várható kihívásairól, míg a szakmai szekcióban az Iráni Takarmányozási Szövetség meghívásából Szijjártó Pál beszélt az alternatív takarmány alapanyagok használati lehetőségeiről, és az alkalmazásukkal elérhető gazdasági eredményekről!

Az iráni piacon már közel két éve tevékenyen dolgozunk, ahol a minőségi termékek és az erős szakmai támogatás iránt fogékony, jelentősebb integrációk beszállítóivá kezdünk válni! Ezért is tartottuk fontosnak a megjelenésünket, ahol mind a kiállítói standunkat, mind pedig az előadásainkat jelentős figyelem övezte!  

Győr város kulturális életének támogatása

Az utóbbi években az Agrofeed Kft. növekvő teljesítményének és eredményességének köszönhetően egyre jelentősebb mértékben vesz részt a város társadalmi életében. Első alkalommal 2013-ban volt a Győri Négy Évszak rendezvénysorozat nyárzáró koncertjének arany fokozatú támogatója, amit ezt követően minden évben megismételt. A város kulturális életének támogatásában a győri színházaknak nyújtott segítséggel is részt vállal. Az Agrofeed Kft. a város sportéletében elsősorban az utánpótlás nevelés területén nyújt segítséget a helyi klubok futball, kosárlabda és kézilabda szakosztályainak. A 2015-ös évben az Agrofeed a férfi kosárlabda és kézilabda csapatok névadó szponzora lett.